DE

Lebkuchenmakrone

Zartschmelzende weiße Schokolade und zarter Mascarpone sind eine perfekte Ergänzung zur Lebkuchenfüllung, die in einem Keks mit einem Hauch von Kakao verschlossen ist.

 

Lagerbedingungen: bei einer Temperatur von +4 ºC bis +6ºC lagern. Die Produkte dürfen keinen Fremdgerüchen ausgesetzt werden.

Mindesthaltbarkeitsdatum: 7 Tage.

GINGERBREAD MACARON

Ingredients: mascarpone cream cheese (pasteurised CREAM; acidity regulator: E330); ALMOND flour
(18%); powdered sugar; sugar; gingerbread paste (10.5%) [crushed spicy biscuits (WHEAT flour; candied sugar; vegetable oils and fats (palm, rapeseed); unrefined cane sugar; SOYA flour; inverted sugar syrup; raising agent: E500; cinnamon; nutmeg); vegetable oils (palm, rapeseed); sugar; emulsifier: rapeseed lecithin]; white chocolate (sugar; cocoa butter; whole MILK powder; emulsifier: SOYA lecithin; natural vanilla flavour); powdered EGG white; water; colouring: E150d.

The product may contain: NUTS: HAZELNUTS, WALNUTS, PISTACHIO, CASHEW NUTS; PEANUTS, PECAN NUTS AND NUT DERIVATIVES.

Nutritional value / 100g of the product
Energy value 1907kJ / 457kcal
Fat, 27.0 g
of which saturated fatty acids 11.0g
Carbohydrates, 47.0g
of which sugars 44.0g
Protein 7.0g
Salt 0.11g