KARMELLO STANDARD MIT BÄNDCHEN ENTSCHULDIGUNG

KARMELLO STANDARD MIT BÄNDCHEN ENTSCHULDIGUNG
KARMELLO STANDARD MIT BÄNDCHEN ENTSCHULDIGUNG KARMELLO STANDARD MIT BÄNDCHEN ENTSCHULDIGUNG

Karmello Standard ist eine Einladung in die magische Welt von Karmello Chocolatier. Ein Set von Schokostücken, die so komponiert sind, dass sie die herausragendsten Geschmacksrichtungen unserer Produkte präsentieren, angefangen von dezenten Nussnoten bis hin zu starken alkoholischen Aromen. Das Produkt ist sowohl optisch als auch geschmacklich ansprechend. Zum Paket gehört auch ein Bändchen mit der Aufschrift „ENTSCHULDIGUNG“.


 

Nettogewicht: 200 Gramm
Best before date: 6 Monate from the date of production
Anzahl der Schokostücke: 30 Stück
Packungsgröße: 17x17x2

KARMELLO STANDARD MIX ASSORTED CHOCOLATES WITH FILLING (40 %) Ingredients: sugar; cocoa butter; cocoa mass; CREAM; whole MILK powder; HAZELNUTS; BUTTER; glucose syrup; ALMONDS; emulsifiers: glycerol, lecithins (SOYA, rapeseed); vegetable oils and fats (palm, rapeseed, sunflower) in varying proportions; stabilizer: sorbitol; rectified spirit; crystallized inverted sugar syrup; apple puree (apples; acidity regulator: citric acid; antioxidant: ascorbic acid); raspberry puree; raisins (raisins; cotton oil); mango puree; WHEAT flour; natural vanilla flavour; roasted, crushed cocoa beans; banana puree; candied sugar; Malibu liqueur; whisky; vodka; brandy; cognac; triple sec liqueur; cranberry liqueur; tequila; WHEAT malt flour; caramelized glucose syrup; whey powder (from MILK); passion fruit puree; instant coffee; MILK fat; ground coffee; starch (from WHEAT); unrefined cane sugar; SOYA flour; skimmed MILK powder; caramel sugar; cinnamon; nutmeg; salt; raising agent: E500; cayenne pepper; lactose (from MILK); MILK protein; glazing agent: E414; malt extract (from BARLEY); flavourings; colouring agents: E120, E100, E133, E172, E163; safflower concentrate; radish concentrate; fruit concentrates (black currant, apple, lemon); fat-reduced cocoa powder. Milk chocolate: cocoa solids: 33.5 % minimum. Milk chocolate with caramel: cocoa solids: 31.7 % minimum. Dark chocolate: cocoa solids: 54.1 % minimum. Milk and nut “Gianduja” chocolate: cocoa solids: 26.6 % minimum. The product may contain: NUTS, NAMELY: WALNUTS, PISTACHIO NUTS, CASHEW NUTS PEANUTS, PECAN NUTS; EGGS AND PRODUCTS THEREOF.

Nutritional value / 100g of the product
Energy value 2184kJ / 525kcal
Fat, 34.0g
of which saturated fatty acids 19.0g
Carbohydrates, 45.0g
of which sugars 42.0g
Protein 5.3g
Salt 0.12g